Prezentarea parohiei

Linkuri

Trafic

Flag Counter

În parohie, în cadrul programului filantropic eparhial”Nimeni singur de Crăciun”, s-au oferit pachete cu alimente care să alcătuiască masa tradițională de Crăciun și pături, unui număr de 35 de familii nevoiașe, cu mulți copiii, bătrâni singuri, fără ajutor, bolnavi. Ajutorul parohiei s-a îndreptat și către persoanele de la ”Centrul de Urgență pentru Persoane fără Adăpost” – Brăila, sprijin ce a constat în oferirea de materiale igienico-sanitare.

În luna decembrie, familii nevoiașe cu mulți copiii au primit pachete cu daruri (îmbrăcăminte, rechizite, jucării și dulciuri), donate de Asociația ”Interact” Brăila Cantinei parohiale ”Sf. Vasile cel Mare”.

Tot cu acest prilej, au mai fost oferite pachete cu dulciuri și fructe, tinerilor de la Fundația ”Lumina”. Parohia a pregătit și pachete cu dulciuri și fructe, ce au fost oferite la biserică, după Sfânta Liturghie, în ziua de Crăciun, copiilor care au cântat colinde, precum și altor copii și credincioși nevoiași prezenți la sfânta slujbă. Toate aceste produse au fost donate de mulți credincioși iubitori de Dumnezeu și de aproapele.

De asemenea, pentru sărbătoarea Nașterii Domnului, Cantina parohială ”Sf. Vasile cel Mare” le-a oferit celor 30 de copii care primesc masa caldă zilnic, pachete cu daruri (alimente și dulciuri) donate de Școala ”Al. I. Cuza” Brăila și Școala Gimnazială ”Fănuș Neagu” Brăila.