Ziua de hram sau de cinstire a ocrotitorului unei biserici reprezintă pentru credincioşi un eveniment de mare importanță. La cinstirea ocrotitorilor săi spirituali - Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil, biserica a desfășurat un program liturgic și cultural-misionar ce a cuprins următoarele slujbe:

În ajunul praznicului, 7.11.2019, începând cu ora 17.00, a avut loc vecernia cu litie, unde au participat alãturi de credincioşi preoţi din Cercul misionar nr. 3, în frunte cu pãrintele protopop Băncilă Mircea. Atunci au fost prezenți și copiii participanți la Proiectul catehetic național ”Hristos împărtășit copiilor”. Pentru implicarea lor deosebită în acest an la Concursul Național Catehetic „Hristos: sufletul satului meu”, organizat de Patriarhia Română, prin proiectul ”Satul în suflet de copil”, clasat pe locul I la nivelul județului Brăila, aceşti copii au fost evidențiați încă odată, alături de profesorii, colaboratorii și susținătorii proiectului. După vecernia hramului, cei 30 de copii, îmbrăcați în costume populare, au susținut un moment cultural-religios și au fost premiaţi cu diplome şi pachete cu dulciuri. Pe lângă acești copii, au primit daruri încă 40 de copii prezenți la slujba vecerniei.

A doua zi, în ziua hramului, s-a săvârşit Sfânta Liturghie, urmată de cuvântul de învăţătură dedicat Sfinţilor Îngeri, iar la finalul slujbei credincioșii au primit pachete cu mâncare tradiţională, în total fiind pregătite 500 de pachete.