În data de 24 aprilie 2019, preotul paroh Ţugui Victor însoțit de un grup de credincioși s-au deplasat la Adăpostul de Noapte, situat pe Calea Galaţi, nr. 346 corp C, cartier Vidin, Brăila și le-au oferit persoanelor adulte fără adăpost, care sunt găzduite aici zilnic, între orele 19.00-7.00, următoarele produse: 2 saci de dero (20 kg fiecare sac), 12 perechi de papuci, 80 de prosoape, 91 săpunuri, 50 de bucăți Bic pentru bărbierit.

În perioada premergătoare Sfintelor Paști, preoții s-au deplasat în parohie la domiciliul unor bătrâni singuri și le-au oferit daruri materiale (ulei, orez, zahăr, paste, ouă, carne, cașcaval, conserve, preparate din carne și dulciuri: cozonac, bomboane etc). De asemenea, în aceeași perioadă, au fost oferite pachete cu daruri și la biserică, atât famiilor nevoiașe cu mulți copii, care servesc zilnic masa la Cantina parohiei ”Sf. Vasile cel Mare”, cât și persoanelor singure, bolnave, cu venituri foarte mici. În total, au primit daruri 85 de persoane, conform tabelelor anexate, în valoare de 3970,5 lei.

A doua zi de Paști, după Sfânta Liturghie, s-a săvârșit slujba de mulțumire, la finalul căreia au fost oferite 80 de pachete cu alimente (mâncare tradițională, cozonac, ouă roșii, ouă de ciocolată, suc, ciocolată ”Milka”). Toate aceste daruri au fost pregătite în prealabil la Cantina parohiei ”Sf. Vasile cel Mare” și au fost oferite famiilor defavorizate cu mulți copii (dintre care unii servesc masa zilnic la cantina parohiei) și vârstnicilor nevoiași.