Evenimente

Lansare de carte: „Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din Brăila", autor Ionel Cândea, apărută la Editura Istros a Muzeului Brăilei „Carol I” în anul 2019. Detalii aici.

Fiecare An Nou trebuie să ne facă să simțim că Dumnezeu există și că este Tatăl nostru, că eu sunt copilul Lui și că pot să atrag binecuvântarea Lui. Aceasta este singura realitate.

Dar ce înseamnă "fericit"? Potrivit concepției lumești, "fericit" este cel care le are pe toate la dispoziție. Dar adevărata fericire înseamnă împreună-pătimire cu Dumnezeu, întâlnire veselă, concretă. "Sunt fericit" înseamnă "îl întâlnesc pe Dumnezeu". Atâta fericire trăim cu adevărat, câtă întâlnire autentică avem cu Dumnezeu...

Pr. Emilianos Simonopetritul

În cadrul programului social-filantropic ”Nimeni singur de Crăciun!”, s-au pregătit și oferit 100 de pachete (cu păpuși, mașinuțe, jucării, dulciuri și fructe), în valoare de 2000 de lei. Acestea au fost oferite la biserică, după Sfânta Liturghie, în ziua de Crăciun, copiilor care le-au transmis credincioșilor prezenți bucuria Nașterii Domnului printr-un mini-concert de colinde și poezii închinate acestui mare praznic.

Oaspeti cu azur in gene, cu colinde si tilinci au batut la poarta sufletului parohiei noastre! O zi de neuitat care ne-a bucurat sufletele!