Linkuri

Trafic

Flag Counter

Așezământul social

În data de 28 decembrie 2018, copiii au participat, alături de alți elevi din oraș, la activitatea din luna decembrie a Atelierului de Istoria Artei Religioase, ce s-a desfășurat la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”, sub coordonarea d-nei bibliotecar Cherciu Camelia. În cadrul acestei activități, copiii au putut afla în partea teoretică unele informații referitoare la tema zilei, iar în partea practică, aceștia au executat scene religioase pe hârtie de calc, care vor fi apoi transpuse în pictură pe sticlă.

În ziua sărbătorii Nașterii Domnului, în data de 24.12.2018 copiii care servesc zilnic masa la Cantina socială „Sf. Vasile cel Mare” a Parohiei „Sfinţii Arhangheli” Brăila au primit primit din partea cantinei daruri cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului alimente de bază, fructe și dulciuri. La acestea se adaugă darurile din partea doamnelor din Comitetul parohial, daruri pline de bucurii: dulciuri și multe-multe jucării.

În data de  19 decembrie 2018, copiii au fost suprinși de Moș Crăciun și de un grup de elevi de la Colegiul Național ”Gh. M. Murgoci” Brăila, însoțiți de cadre didactice, care le-au făcut mari bucurii. După ce Moșul a citit dorințele pe care copiii i le-au așternut în prealabil în scrisori, acum a venit momentul ca aceștia să primească răspunsul scrisorilor lor. A fost o activitate plină de bucurie, prietenie și voie bună!

 

În apropierea sărbătorii Nașterii Domnului, în data de 13 decembrie 2018, copiii au primit daruri bogate (hăinuțe, dulciuri și alimente) din partea elevilor și părinților acestora precum și a cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ”Ion Băncilă” Brăila.

În data de 11 decembrie 2018, copiii au avut ocazia să cunoască mai multe informații despre marea sărbătoare a Nașterii Domnului prin diferite activități: lecturare de text, vizionarea unui filmuleț, rezolvarea unor fișe. Apoi copiii au colorat planșe cu scena Nașterii Domnului, au realizat felicitări și decorațiuni specifice acestei sărbători.